Fietsverhuur

Dit maakt Terschelling zo bijzonder

Bij de haven stapt uw al op de fiets, welke u al eerder via ons heeft gereserveerd. Zo kan het echte vakantiegevoel meteen beginnen. 
Over uw bagage geen zorgen, die wordt gebracht naar het huisje. Zo begint de vakantie al direct bij de boot. 

Terschelling is een prachtig eiland om te ontdekken met de fiets. Fiets heerlijk door de duinen met alleen het zand en de wind om u heen. Ga vanaf de boot linksom en u maakt direct een tochtje langs het strand. Of fiets rechtsom langs de dijk met uitzicht over het wad. Echt uniek. 

Elektrisch of niet ?

Natuurlijk is het mogelijk om op een oude Gazelle het eiland rond te fietsen. Het uitdagende is dan dat u gebruik kan maken van de heerlijke wind mee. Maar bij een rondje eiland komt op zeker moment de tegenwind. Zelfs voor de sportievelingen onder ons kan dat best een uitdaging zijn.

We merken dat veel van onze gasten daarom toch kiezen voor de elektrische fiets. Want ja, we kunnen veel voor onze gasten regelen, maar de wind hebben we niet onder controle. 

Hoe te bestellen?

U ontvangt van ons een afzonderlijke mail met alle informatie over hoe u het beste de fietsen kunt huren. Deze komt in uw mailbox een dag na de factuur te hebben ontvangen.

Zo bent u klaar voor het echte "Terschellinger vakantiegevoel"  bij Goudberg Appartementen!

De zekerheid van: